ODBRANA PRIJEDLOGA TEME DOKTORSKE DISERTACIJE – PROJEKTA

Šejla Kadribašić, student trećeg ciklusa studija – doktorskog studija Savremeni tokovi predškolskog i osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja Pedagoškog fakulteta prezentirat će prijedlog teme doktorske disertacije (projekta) pod naslovom “Etnopedagoški značaj tradicijske kulture u obrazovnoj integraciji nacionalnih manjina“.

Prezentacija će se održati u srijedu, 29. novembra 2017. godine u 10 sati u prostorijama Pedagoškog fakulteta – Sala 3, I sprat.

Obavijest za studente   III ciklusa studija

Obavještavaju se studenti III ciklusa studija da se ispit iz predmeta Programiranje rada škole i konsulatcije  kod prof.dr. Hariza Agića  održati u četvrtak, 16.11.2017. u 15,30 sati.

Ispiti će se održati na Pedagoškom fakultetu, Skenderija 72, sala 3.

                                                                                                          Dekanat

Sarajevo, 14.11.2017.

Mr. Kata Ostojić, student trećeg ciklusa studija – doktorskog studija Savremeni tokovi predškolskog i osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja Pedagoškog fakulteta prezentirat će prijedlog teme doktorske disertacije (projekta) pod naslovom “Odgojno-obrazovna funkcija Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije“.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 30. novembra 2017. godine u 13 sati u prostorijama Pedagoškog fakulteta – Sala 3, I sprat.

Podkategorije

Pedagoški fakultet Sarajevo